» » Круглий стіл «Пенсійне забезпечення як складова соціального розвитку суспільства»

Круглий стіл «Пенсійне забезпечення як складова соціального розвитку суспільства»

Дата: 2-11-2022, 12:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Стабільність у суспільстві та якість життя населення залежить від вирішення проблем на всіх рівнях соціальної безпеки. У глобальному вимірі стан соціальної безпеки визначається у контексті досягнення цілей сталого розвитку.

1 листопада 2022 року у межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина відбувся круглий стіл «Пенсійне забезпечення як складова соціального розвитку суспільства», активними учасниками якого були студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Спікери зустрічі - Віталій Толуб’як, заступник начальника Головного управління  Пенсійного фонду України в Тернопільській області та Олександр Томчук, начальник управління інформаційних систем та електронних ресурсів Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

У ході дискусії учасники заходу обговорили проблеми пенсійного забезпечення населення та їх вплив на соціальну безпеку держави, отримали цінну інформацію щодо оперативної взаємодії з органами Пенсійного фонду України, дистанційного управління послугами та можливостей Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.