» » Формуємо нову міжнародну спільноту у галузі медіації та перемовин

Формуємо нову міжнародну спільноту у галузі медіації та перемовин

Дата: 4-11-2022, 11:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним із головних завдань навчально-наукового інституту комунікацій є створення якісної платформи для навчання та нетворкінгу слухачів і студентів Школи перемовин та медіації ННІК ЗУНУ. Тож, колектив інституту працює над налагодженням нових перспективних зв’язків у цій сфері з організаціями та інституціями із різних країн світу.

Вищий навчальний заклад у м. Абердині (Шотландія, Велика Британія) є одним з найпотужніших та найстаріших університетів Шотландії. Університет поділяється на три коледжі які в свою чергу діляться на певну кількість шкіл, інститутів чи інших закладів.

Школа права Абердинського університету, у якій є програми з медіації та вирішення спорів, а також Школа психології цього університету викликають неабиякий інтерес для навчально-наукового інституту комунікацій. Керівником програми з медіації та вирішення спорів є професор університету Дерек Очі, який також працює головою Трибуналу з питань психічного здоров’я Шотландії та внутрішнім конвенером  Палати охорони здоров’я та освіти. 

Нещодавно директорка навчально-наукового інституту комунікацій Оксана Коваль мала досить продуктивну зустріч з професором Дереком Очі. Спілкування велося про налагодження співпраці в руслі обміну викладачами на суміжних програмах, проведенням спільних лекцій та майстер-класів, об’єднанні зусиль в організації наукових конференцій, написанні спільних наукових праць, участі у грантових проєктах, програмах обміну. 

Сторони розглядають умови договору про співпрацю із щирою надією на продуктивні партнерські стосунки та дружнє спілкування.