» » Архієпископ Нестор привітав А. І. Крисоватого з обранням на посаду ректора ТНЕУ

Архієпископ Нестор привітав А. І. Крисоватого з обранням на посаду ректора ТНЕУ

Дата: 20-03-2013, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Девятнадцятого березня 2013 року, у залі ректорату Тернопільського національного економічного університету, архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор привітав д.е.н., професора Андрія Ігоровича Крисоватого із обранням на вакантну посаду ректора цього ВНЗ.

     

Його Високпреосвященство супроводжував секретар єпархії прот. Олексій Головацький, прот. Роман Луговий та прот. Руслан Притула.

 

У привітальному слові архієпископ Нестор побажав Андрію Ігоровичу Божого благословення, Господньої мудрості у керуванні навчальним закладом та міцного здоров’я. На знак поваги духовенство єпархії подарувало новообраному ректору ікону Пресвятої Богородиці «Семистрільна» та букет квітів.

    

У свою чергу Андрій Ігорович подякував архіпастирю за постійну молитовну опіку та підтримку.

      

Після привітання, у залі засідань, відбулася робоча зустріч, у ході якої було обговорено подальші шляхи співпраці навчального закладу та Тернопільської єпархії. Андрій Ігорович висловив сподівання, що з допомогою Церкви студенти університету будуть зростати духовно, а не лише вивчати дисципліни передбачені навчальною програмою.

 

Було вирішено, що першим кроком такої співпраці стане відкрита лекція архієпископа Нестора на тему: «Великий піст: пізнати Бога у собі і ближньому», що відбудеться 25 березня 2013 року в актовій залі університету.

 

За матерілами сайту http://cerkva.te.ua