» » Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Дата: 14-12-2022, 16:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 14 грудня, у Західноукраїнському національному університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів двох університетів слухачам Школи польського та європейського права. З вітальним словом до випускників звернулися: проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) професорка Оксана Десятнюк, професор Ягеллонського університету (Польща) та Оснабрюцького університету (Німеччина) Фридерик Цолль, доцентка Тетяна Юрчишин, доцентка Тетяна Подковенко та доцентка Людмила Саванець.

 

Школа польського та європейського права – спільний міжнародний проєкт у рамках співпраці Західноукраїнського національного університету та Ягеллонського університету (Краків, Польща).  https://www.wunu.edu.ua/en/school-of-polish-and-european-law/

 

 Слухачі проєкту вивчають польську юридичну термінологію, галузі польського та європейського права, беруть участь у спільних конференціях та круглих столах, майстер-класах, проходять стажування у провідних польських колегіях адвокатів.

 

Найуспішніші цьогорічні випускники Школи польського та європейського права отримали можливість взяти участь у Варшавській Літній школі 2022 «Regulacje wspierające konkurencyjność gospodarki», організованій Інститутом Алерханда. На урочистості їм було вручено підтверджуючі сертифікати.

 

Щиро вітаємо випускників Школи польського та європейського права та зичимо подальших успіхів.