» » Студенти-міжнародники – учасники віртуального проєкту «Working Across Borders»

Студенти-міжнародники – учасники віртуального проєкту «Working Across Borders»

Дата: 3-01-2023, 11:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другий рік поспіль студенти кафедри міжнародних економічних відносин ННІМВ ім.Б.Д.Гаврилишина беруть участь у міжнародному віртуальному проєкті «Working Across Borders», який реалізується на навчальній платформі університету UC LeuvenLimburg (Бельгія).

Цьогоріч до проєкту долучилися заклади вищої освіти з 15 країн: Бельгії, Нідерландів, Фінляндії, Гани, Італії, Гватемали, Еквадору, Індонезії, Словенії, Казахстану, України, Південно-Африканської Республіки, США та Канади.

Класичний університет Тернополя є єдиним учасником з-поміж українських зво. Координатор - кафедра міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.

У проєкті взяло участь понад 600 студентів з різних куточків світу.

Це міждисциплінарний віртуальний консультаційний проєкт, який фокусується на реалізації цілей сталого розвитку, сталого бізнесу та міжкультурній комунікації. Студенти працювали у групах по 5 осіб і  виконували замовлення реального клієнта.

Це чудова нагода перевірити знання на практиці, навчитися аналізувати ринок і створювати ціннісну пропозицію. Важливо, що взаємодія у міжнародній команді сприяє розвитку навичок комунікації, допомагає зрозуміти як ефективно працювати в міжкультурному середовищі і, звісно, знайти нових друзів межами країни.