» » Студентка ЗУНУ взяла участь у засіданні Європейського Молодіжного Парламенту

Студентка ЗУНУ взяла участь у засіданні Європейського Молодіжного Парламенту

Дата: 9-01-2023, 16:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи ЕМЕ-11 (спеціальність "Міжнародна економіка") Західноукраїнського національного університету Людмила Галюлько взяла участь у засіданні Європейського Молодіжного Парламенту, яке відбулось 10-12 грудня 2022 у Варшаві.

Європейський молодіжний парламент – це організація, яка заохочує європейську молодь до активної участі у громадському та культурному житті, ознайомлює з принципами роботи Європейського парламенту та дає можливість молоді зробити свої голоси почутими у головному парламенті Європи. Регіональне відбіркове засідання у Варшаві проходило за почесного патронату мера Варшави та підтримці Європейського Парламенту.

Студентка брала участь у всіх частинах засідання – тімбілдингу, профільній роботі комітету та Генеральній асамблеї. 

На Генеральній асамблеї її основним завданням був захист резолюції, який самі парламентарі називають дебатами. На останній частині засідання мала промову і дійсна членкиня Європейського парламенту Данута Марія Гюбнер, яка подякувала делегатам за плідну працю, привітала українців з отриманням Премії Сахарова за свободу думки, також пані Гюбнер побажала делегатам подальшого розвитку на парламентарському шляху.