» » Співпраця із Фундацією Центру Економічних досліджень і післядипломної освіти, Нью-Йорк, США

Співпраця із Фундацією Центру Економічних досліджень і післядипломної освіти, Нью-Йорк, США

Дата: 19-01-2023, 11:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося підписання меморандуму про взаєморозуміння між Західноукраїнським національним університетом та Фундацією Центру Економічних досліджень і післядипломної освіти, Нью-Йорк, США.

Ректор Андрій Крисоватий звернувся до партнерів: «Я радий вітати колег з Нью-Йорку. Сьогодні ми започатковуємо співпрацю, яка передбачає реалізацію програми дистанційного навчання для українських студентів, що навчаються за спеціальностями економічного спрямування. Відрадно, що усі курси мають широкий тематичний спектр: економіка зміни клімату, економіка розвитку, економіка освіти,  фінансові ринки, економіка охорони здоров’я, вступ до науки про дані, моделі міжнародної торгівлі. Сподіваємося, що наше співробітництво буде результативним й студенти Західноукраїнського національного університету отримають новий досвід і сучасні знання».

У ході підписання сторони домовилися про обмін науковою інформацією та спільною викладацькою діяльністю для вдосконалення економічної освіти за освітніми рівнями «Бакалавр» та «Магістр».

Президент та головний виконавчий директор Тоні Клаудіно зазначив: «Ми прагнемо, щоб молодь здобувала якісну освіту, яка може допомогти їм критично мислити та впевнено діяти».

Проєкт реалізовується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина, координатором якого є завідувачка кафедри міжнародної економіки Ірина Зварич.

У зустрічі взяли участь проректорка з міжнародної діяльності Оксана Десятнюк та директорка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Ірина Іващук.

На завершення спілкування, Андрій Ігорович додав: «Висловлюю подяку небайдужим громадянам Сполучених Штатів Америки за всебічну підтримку українського народу у боротьбі з російським агресором. Разом ми велика сила й перемога за нами!»

Освітній фронт – один із найважливіших у суспільстві, тому об’єднуємо зусилля й дбаємо про молодь – майбутнє світу!