» » Випускник ЗУНУ став проректором Католицького університету в Ружомберку!

Випускник ЗУНУ став проректором Католицького університету в Ружомберку!

Дата: 6-02-2023, 12:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Випускник кафедри психології та соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету класичного університету Тернополя Мартін Тарай став проректором з освітньої роботи Католицького університету в Ружомберку (Республіка Словаччина).

Мартін Тарай навчався за спеціальністю «Психологія» Західноукраїнського національного університету і в 2021 році отримав диплом магістра за однойменною освітньою програмою. Диплом українського ЗВО та ключові компетентності набуті у ньому допомогли Мартіну здобути у себе на батьківщині науковий ступінь (кандидат теологічних наук, PhD) та посісти високу посаду проректора з освітньої роботи у словацькому університеті. Кафедра психології та соціальної роботи і соціально-гуманітарний факультет підтримують активні зв’язки з шанованим випускником та його одногрупниками, які щороку є почесними гостями на міжнародних конференціях, що проводять у ЗУНУ.

Отож, кращі зво України не лише вдало інтегруються у європейський освітній простір, а й самі здатні демонструвати хороші взірці і традиції освітньо-наукової роботи.

Відрадно, що зараз на кафедрі психології та соціальної роботи ЗУНУ навчаються здобувачі вищої освіти з чотирьох країн світу. Сподіваємося, що такі міжнаціональні освітні комунікації та інноваційний міждисциплінарний підхід, що здавна практикується професорами кафедри, дасть змогу випускникам професійно самореалізуватися у найпрестижніших установах та організаціях України та світу!