» » Україно-іспанська співпраця на базі Школи перемовин та медіації ЗУНУ

Україно-іспанська співпраця на базі Школи перемовин та медіації ЗУНУ

Дата: 7-02-2023, 09:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У пошуку нових сучасних інтерактивних методів викладання перемовин та медіації, які б не просто захоплювали студентів навчальним матеріалом, а й забезпечували повне занурення у практичний процес симуляцій та візуалізації реальних кейсів, нещодавно на базі ННІК ЗУНУ відбулася робоча зустріч колег з України та Іспанії.

Від класичного університету Тернополя були присутні: директор школи перемовин та медіації професор Ян ван Звітен, директорка навчально-наукового інституту комунікацій Оксана Коваль та координаторка з міжнародної діяльності ННІК Анастасія Мартиневич.

Іспанську сторону представляли колеги з Католицького університету Сан-Антоніо-де-Мурсія UCAM: професорка права, медіаторка Марія Мендес Рокасолано, віце-президент з міжнародних відносин та комунікацій, креативний директор університету Пабло Лопес Гвардіола та комп’ютерний інженер департаменту мультимедіа Альберто Ортіс.

Сторони обговорювали деталі нового спільного проєкту щодо впровадження сучасних ІТ-технологій в навчальний процес освітньої програми «Психологія перемовин та медіація».

Щиро сподіваємося, що співпраця з іспанськими колегами буде насиченою цікавими ідеями та зреалізується імплементацією іспанського досвіду викладання перемовин та медіації в Західноукраїнському національному університеті.