» » Зимова школа "Global citizenship education im Zeichen globaler Krisen"

Зимова школа "Global citizenship education im Zeichen globaler Krisen"

Дата: 7-02-2023, 11:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти спеціальності "Бізнес-комунікація та переклад" Західноукраїнського національного університету Христина Соколик, Уляна Бурштик, Світлана Зелінська, Любов Юрчак, Інна Чорній впродовж тижня беруть участь у роботі зимової школи "Global citizenship education im Zeichen globaler Krisen", що відбувається в Технічному університеті Дортмунд (м. Дортмунд, Німеччина).
Серед організаторів та викладачів проєкту - професор кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Ольга Царик.
Студенти мають можливість вдосконалити комунікативні компетенції німецькою та англійською мовами, оскільки лекції, воркшопи та дискусії проводяться білінгівально.

Студенти діляться враженнями:
"Ми маємо нагоду взяти участь у зимовій школі в Німеччині. Цікаві лекції та дискусії на тему "Global Citizenship Education im Zeichen globaler Krisen" дозволяють більше зрозуміти важливість освіти у питаннях та проблемах сьогодення.
Мандрівка у Дортмунд принесла нам не лише неймовірні враження і яскраві емоції, але й нові знання та незабутній досвід", - каже Любов Юрчак, студентка групи БКП-31.

"Велике спасибі організаторам та лекторам за проведення семінару, за можливість вчитися, взаємодіяти та комунікувати. На лекціях справді цікаво. Цінним закріпленням почутого було проведення дискусій з іноземцями на актуальну тему.
Вже  перший день Дортмунд подарував яскраві емоції, приємне враження й нові знайомства", - Уляна Бурштик, БКП-21.

"Сьогодні ми мали змогу вперше відвідати Технічний Університет Дортмунда у межах програми “Global Citizenship Education”, де разом обговорили питання глобальної громадянської освіти та основні проблеми її впровадження. Було цікаво подискутувати над її загальним визначенням разом із німецькими студентами та професорами, які провели для нас лекції", - Інна Чорній, БКП-31.

"Дуже дякуємо організаторам за можливість відчути на собі атмосферу німецького університету, побути у ролі deutsh student. Мені дуже приємно, що у університеті нас прийняли на високому рівні. Лекції були цікавими і пізнавальними, в які ми теж були залучені. Це хороша можливість познайомитись з новими людьми, поділитись досвідом, отримати знання, які ще надовго залишаться в пам’яті", - Христина Соколик, БКП- 21.