» » Експертно про продовольчу безпеку в Україні та світі

Експертно про продовольчу безпеку в Україні та світі

Дата: 21-02-2023, 09:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнському національному університеті продовжують роботу «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації».

Сьогодні о 12:20 год відбудеться зустріч із Владиславою Магалецькою - радницею віцепрем’єрміністра України, заступницею Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції (2014-2016 рр.), Головою державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (2020-2022 рр.).

Тема розмови «Експертно про продовольчу безпеку в Україні та світі». Поговоримо про продовольчу безпеку України та її забезпечення у світі, про вплив, який спричинила на неї війна та порушення експорту, про європейські норми щодо безпеки продуктів харчування, які вже реалізовані в Україні, про те, як має відновлюватися український агросектор, про майбутнє глобальних ланцюгів поставок. «Продовольчий фронт — надважливий. Від успіхів на ньому залежить харчова безпека України й світу».

Проєкт «Студії публічної дипломатії» реалізується на базі ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ у партнерстві з GDIP Media Center.

Приєднуйтеся до розмови!

Також можна долучитися до спілкування онлайн, використовуючи платформу ZOOM.

ID: 361 026 0781. Код: 2022.