» » Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України Володимиром Хоманцем

Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України Володимиром Хоманцем

Дата: 25-04-2023, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво» відбудеться зустріч студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» із Надзвичайним і Повноважним Послом України, кандидатом економічних наук Володимиром Хоманцем.

Під час зустрічі говоритимемо про особливості формату «перезавантаження» відносин України з країнами Африки й африканської дипломатії, тенденції та виклики африканської економіки як складової світового господарства, сучасний стан інтеграційних процесів на африканському континенті та перспективи співробітництва України з Туніською Республікою, Державою Лівія, Республікою Чад, Республікою Гана та Буркіна-Фасо.

Учасники матимуть змогу детальніше дізнатися про африканську стратегію України та механізми дипломатичної експансії України на африканському континенті, обговорити актуальні виклики щодо розвитку українсько-африканських відносин.

Надзвичайний і Повноважний Посол України Володимир Хоманець на прикладі Туніської Республіки поділиться думками щодо питань зовнішньоекономічної політики України у контексті формування нової моделі економічної дипломатії та розширенням потенціалу експортної діяльності українських суб’єктів господарювання як важливої складової забезпечення економічної перемоги України.

Проєкт «Дипломатія та міжнародне співробітництво» реалізується в межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.