» » Тренінг-курс «Цифрові сервіси для дистанційного та змішаного навчання» для викладачів ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»

Тренінг-курс «Цифрові сервіси для дистанційного та змішаного навчання» для викладачів ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою»

Дата: 26-04-2023, 14:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах співпраці із ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» фахівці Західноукраїнського національного університету провели тренінг-курс «Цифрові сервіси для дистанційного та змішаного навчання» для викладачів коледжу.

Учасники обговорювали діджиталізацію навчального процесу:  використання цифрових технологій та сучасних методів в організації проведення занять.

Звертаючись до присутніх, начальник ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» полковник Вадим Ластовицький сказав: «Ми маємо можливість переймати досвід у провідних спеціалістів ЗУНУ. Дякую адміністрації класичного університету Тернополя за те, що допомагають реалізовувати всі наші задуми, підтримують та долучаються до ініціатив».

Провели тренінг директор навчально-наукового інституту новітніх освітніх технологій Святослав Питель, завідувач загальноуніверситетської навчальної комп’ютерної лабораторії Михайло Олексіїв та директор навчально-наукового центру інформаційних технологій Ігор Романець.

Об’єднуємося, ділимося власними напрацюваннями й вдосконалюємо освіту разом!