» » Зустріч із Тамашем Молнаром у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Тамашем Молнаром у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 3-05-2023, 09:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 3 травня 2023 року у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч з

Тамашем Молнаром - науковим співробітником Угорського інституту міжнародних відносин (HIIA), аналітиком і експертом з питань зовнішньої політики ЄС (CFSP&CSDP) та співпраці із німецькомовними країнами.

Тамаш Молнар - проєктний та event-менеджер, має досвід написання і управління проєктами, організації та управління подіями, здійснює дослідження зовнішньої політики і надає зовнішньополітичні консультації, відповідає за комунікації зі ЗМІ, ментор для інтернів. керує міжнародним дослідницьким проєктом EU Minilateralism, має понад 20 наукових праць, більше 150 виступів у ЗМІ, бере активну участь у «Євроатлантичній» дослідницькій групі інституту. Тамаш Молнар – магістр міжнародних відносин Andrássy Universität Budapest (AUB) (Угорщина, 2016).

З 2022 року активно займається волонтерською діяльністю, допомагає біженцям з України.

Під час зустрічі будемо говорити про багатосторонню співпрацю в ЄС у контексті внутрішньої згуртованості, групової динаміки та поведінки при голосуванні окремих державних блоків.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії, реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ у співпраці із GDIP Media Center, центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агентства України з питань державної служби та Інформаційним центром ЄС ЗУНУ.