» » Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Дата: 12-05-2023, 11:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ФЕУ ЗУНУ провів перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент організацій», «Управління персоналом і економіка праці».

До участі у першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» було подано 25 наукових робіт. За результатами оцінювання наукових робіт до підсумкової наукової конференції було рекомендовано 6 робіт. Зі спеціальностей «Менеджмент організацій» та «Управління персоналом і економіка праці» було подано 29 робіт, до підсумкової наукової конференції було рекомендовано 7 робіт.

За результатами підсумкової наукової конференції конкурсною комісією визначено такі результати першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в 2022/2023 н. р.

За спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»:

І місце – КАРНАУХ Владислав (група ПУА-31) та РЯБА Олександра (група ПУА-31) за наукову роботу «Модернізація механізму багаторівневого публічного управління в Україні на засадах синергії» (науковий керівник: д.е.н., професор Монастирський Г.Л.).

І місце – МАРКО Діана (група ПУА-21) за наукову роботу «Бюрократія як модель державного управління: шляхи модернізації бюрократичної системи в Україні на засадах досвіду ЄС» (науковий керівник: д.е.н., професор Монастирський Г.Л.).

ІІ місце – ІВАНЮК Віктор (група ПУА-31) за наукову роботу «Фінансове забезпечення закладу охорони здоров’я в умовах проведення медичної реформи» (науковий керівник: к.е.н., доцент Круп’як Л.Б.).

ІІ місце – ВАСИЛИШИН Святослав (група ПУА-41) та КАЧАН Юрій (група ПУА-41) за наукову роботу «Координація роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування в ході реформи децентралізації» (науковий керівник: д.е.н., професор Монастирський Г.Л.).

ІІІ місце – ГАЛЯС Катерина (група ПУА-21) за наукову роботу «Організація взаємодії органів ДСНС України з громадськістю» (науковий керівник: к.е.н., доцент Дудкіна О.П.).

ІІІ місце – П’ЯТНИЧКА Юлія (група ПУА-21) за наукову роботу «Державна міграційна політика: нові виклики в умовах війни» (науковий керівник: д.е.н., професор Монастирський Г.Л.).

За спеціальністю «Менеджмент організацій»:

І місце – НАЛИСНИК Наталя (група МЕН-31) за наукову роботу «Розвиток лідерських компетенцій сучасного менеджера» (науковий керівник: к.е.н., доцент Крисько Ж.Л.).

І місце – МИКОЛАЙЧИК Любов (група МЕН-21) за наукову роботу «Тайм-менеджмент та його вплив на життя студентів» (науковий керівник: к.е.н., доцент Пушкар З. М.).

ІІ місце – ДАНИЛКОВ Артем (група МЕН-41) за наукову роботу «Методологія ситуаційного менеджменту та її застосування в практичній діяльності керівника» (науковий керівник: к.е.н., доцент Крамарчук С. П.).

ІІІ місце – ЗАЯРНА Єлизавета (група МЕН-41) за наукову роботу «Взаємодія організації із зовнішнім середовищем» (науковий керівник: к.е.н., доцент Крамарчук С. П.).

За спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці»:

І місце – ОСТРОВЕРХОВА Софія (група МЕНУП-31) та ХОМІЦЬКА Зоряна (група МЕНУП-31) за наукову роботу «Комптентнісний підхід в рекрутенгу персоналу» (науковий керівник: к.е.н., доцент Дяків О. П.).

ІІ місце – КРИСАК Анастасія (група МЕН-21) за наукову роботу «Мотивація працівників фермерського господарства» (науковий керівник: к.е.н., доцент Крисько Ж.Л.).

ІІІ місце – ГАЙДА Софія (група МЕН-21) за наукову роботу «Потенціал молоді в економічній моделі» (науковий керівник: к.е.н., доцент Пушкар З. М.).

Відповідних студентів рекомендовано нагородити дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня.

Дякуємо студентам та їх науковим керівникам за продуктивну працю та наполегливість! Подальших успіхів та нових звершень!