» » Зустріч директора ННІІПІ Василя Брича із регіональним директором «Electude» Дімітрієм Оггом

Зустріч директора ННІІПІ Василя Брича із регіональним директором «Electude» Дімітрієм Оггом

Дата: 6-06-2023, 14:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Від 2022 року навчально-науковий інститут інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету співпрацює із провідним інститутом підготовки фахівців у сфері транспорту та транспортних технологій компанією "Electude", штаб-квартира якої розташована в Нідерландах.

"Electude" – світовий лідер у сфері електронного навчання, який пропонує рішення для легкових та вантажних автомобілів, а також системних технологій. Платформа використовує унікальні ігрові технології для сучасного електронного навчання студентів з 2007 року. Рішення "Electude" доступні десятками мов та є успішними у понад 70 країнах світу. У межах співпраці кафедра транспорту та логістики ННІІПІ ЗУНУ започаткувала сучасне інноваційне навчання для студентів спеціальностей «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології та логістика», використовуючи унікальні інструменти візуального та кінетичного навчання, що заощаджують час, а також забезпечують детальну групову та індивідуальну аналітику.

Під час міжнародного стажування у Нідерландах у межах проєкту Erasmus+ Project Key Action 107 відбулася зустріч директора навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури класичного університету Тернополя професора Василя Брича з регіональним директором «Electude» Дімітрієм Оггом в м.Нуенен.

Пан Дімітрій є експертом у створенні бізнес-інновацій, забезпеченні лідерства для підвищення продуктивності команди та забезпечення прибуткового зростання. В "Electude" він зосереджується на перетворенні відносин із клієнтами на партнерство з доданою вартістю, використовуючи свій різноманітний комерційний досвід як у стартапах, так і у великих глобальних організаціях. Він  працював у відділі продажів і розвитку бізнесу для всесвітньо відомих корпорацій: Philips, AkzoNobel і Dyson, завдяки чому багато з них перевищили цілі продажів і перевершили прямих конкурентів. До приходу в "Electude" він працював керуючим консультантом у своїй власній фірмі з бізнес-консалтингу та менеджменту DO2G.

Зі штаб-квартирою в Нідерландах та офісами по всьому світу "Electude" продовжує впроваджувати нові навчальні програми, які допомагають студентам розкрити свій потенціал. Менеджери компанії вважають, що сучасні студенти технічних спеціальностей є візуально-кінестетичними учнями, які більше схильні до використання рук та очей, ніж до читання підручників.

Сторони обговорили умови подальшої співпраці.

Щиро сподіваємося на успішне співробітництво та вагомі результати.