» » Студенти-першокурсники ФКІТ пройшли курс “Мова C# - Старт з Нуля”

Студенти-першокурсники ФКІТ пройшли курс “Мова C# - Старт з Нуля”

Дата: 3-07-2023, 17:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Студенти першого курсу факультету комп’ютерних інформаційних технологій, у межах співпраці з Тернопільським ІТ-кластером, успішно пройшли курс “Мова C# - Старт з Нуля” від ІТ Академії "ITfy".

Курс тривав 2 місяці, з початку травня, протягом яких проведено 16 занять.

Слухачі вивчали такі теми:

  • Вступ до мови C# та її основні конструкції.
  • Робота зі змінними та типами даних.
  • Умовні оператори та цикли.
  • Робота зі строками та масивами.
  • Робота з файлами та виключеннями.

Ментором курсу був випускник ЗУНУ ФКІТ спеціальності ІПЗ - Роман РУДЯК - Senior Software Developer в ІТ-компанії ELEKS, спеціалізація - .NET, досвід роботи -  11+ років.

15 учасників курсу оволоділи основними поняттями мови C#, навчились створювати прості програми та розуміти роботу основних конструкцій мови. На практичних заняттях навчились самостійно розробляти додатки на C#. На завершення курсу була організована екскурсія в ІТ-компанію та вручення сертифікатів учасникам.

Керівниця Тернопільського ІТ-кластера Катерина Міхайліді:  «Це були чудові два місяці навчання, під час яких 15 учасників курсу стали для нас друзями та сформували між собою маленьке ІТ ком’юніті!»

              Вдале поєднання теоретичної та практичної підготовки вже з першого курсу забезпечить успішний результат для найшвидшого працевлаштування наших студентів!