» » Вручення дипломів випускникам ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Вручення дипломів випускникам ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ"

Дата: 18-07-2023, 10:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Чортківському фаховому коледжі економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2023 року.

Підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, а також урочисте визнання їхньої спільної праці – хвилююча подія. Урочисте зібрання з нагоди вручення дипломів розпочали із Гімну України та хвилини мовчання. Студенти і батьки, педагоги та керівництво вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну.

Першою з вітальними словами звернулася до випускників директорка коледжу, доктор економічних наук, викладач-методист Тетяна Жовковська: «Від сьогодні ви переступаєте поріг у доросле життя. І саме вам, вчорашнім студентам, а нині визнаним у державі фахівцям, відбудовувати нашу країну. Тож успіху вам, сил та натхнення, і, звісно, ж перемоги!”.

Поблагословили на щасливу долю всечесні отці Андрій Левкович і Михайло Паславський та окропили усіх присутніх Святою водою.

Директор Лосяцької ЗОШ Скалаподільської селещної ради Шупенюк Ольга Василівна вручила подарунки та підготувала пісенне привітання.

Директорки Ольга Шупенюк та Тетяна Жовковська підписала угоду про співпрацю між закладами освіти.

Із вдячними словами до викладачів та дирекції коледжу звернулася мама випускника Світлана Гевко і дала настанови на життєвий шлях нашим випускникам.

Від імені випускників звернулися до присунтіх кращі студентки коледжу Сміхун Анастасія та Матковська Аліна.

Кураторка Надія Тильна у пісні та побажала юнакам та дівчатам,  щоб якнайшвидше закінчилася війна й Україна стала вільною.

Кілька яскравих концертних номерів стали чудовим доповненням до святкової атмосфери заходу. А також неочікуваним та феєричним музичним подаруноком, для всіх присутніх, стала пісня "Кленова балада" від директорки Тетяни Жовковської, культорганізаторки Надії Тильної та спеціально запрошеного гостя Володимира Савки.

Заступниця директора з навчально-виховної роботи Яна Петльована зачитала наказ про відрахування випускників та разом із директоркою ВСП «ЧФКЕП ЗУНУ» Тетяною Жовковською вручила випускникам дипломи фахового молодшого бакалавра.

Завершилося свято спільним виконання гімну коледжу та загальною фотографією на пам’ять.

Віримо, що кожна молода людина, що отримала диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника коледжу!