» » Студенти діляться враженнями про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студенти діляться враженнями про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 20-07-2023, 14:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ольга Лебедович, студентка групи МВСК-21, розповідає про навчання у Західноукраїнському національному університеті:

 «Усім привіт! Я студентка другого курсу спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»!

Мій перший рік навчання виявився непростим, але захоплюючим. Нові люди, нове місце навчання – все це викликало і страх, і захват... Впродовж першого курсу я дізналася багато нової інформації та суттєво покращила свої знання з англійської мови завдяки вивченню окремих дисциплін, які викладалися цією мовою. Я мала змогу поспілкуватися з цікавими спікерами в межах проєктів «Студії публічної дипломатії» і «Дипломатія та міжнародне співробітництво».

Особливо вражаючою подією для мене став візит Володимира Огризка, Міністра закордонних справ України (2007-2008 рр.), Надзвичайного та Повноваженого Посла. Виступ пана Посла був блискучим! Я навіть не уявляла, що зможу вільно поспілкуватися і зробити пам’ятні світлини з такою поважною та авторитетною людиною!

Майбутні першокурсники, не гайте часу, наповнюйте своє життя емоціями та знаннями! Обирайте освітню програму «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в ЗУНУ!»

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 46009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua