» » Сімнадцятий випуск слухачів навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу ЗУНУ!

Сімнадцятий випуск слухачів навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу ЗУНУ!

Дата: 24-07-2023, 11:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно слухачі навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу Західноукраїнського національного університету склали присягу на вірність українському народові.
Вмотивовані юнаки та дівчата дали клятву вірності своєму народові, своїм рідним та близьким, своїй рідній землі.
На урочистостях зібралися адміністрація Західноукраїнського національного університету, декани факультетів, директори інститутів, викладачі, одногрупники, друзі та батьки. Усі з трепетом та хвилюванням спостерігали за курсантами, які усвідомлено та з впевненістю в очах промовляли слова клятви, в їх голосах вчувалась гордість та готовність до служби українському народу.
Ректор класичного університету Тернополя Оксана Десятнюк вручила кращим випускникам подяки за активну життєву позицію й зазначила: «Сьогодні особливий день у Західноукраїнському національному університеті – 17-ий випуск слухачів навчально-наукового центру офіцерів запасу. Найкращі юнаки та дівчата присягнуть на вірність народу України. Це знакова подія не тільки для нас, а й для усіх українських родин, адже лави Збройних Сил України поповнили звитяжні молоді люди, які взяли на себе відповідальність боронити країну, її суверенітет та неподільність, народ та землю, цінності та надбання багатьох поколінь».
Віримо, що для вас честь офіцера, гідність, обов’язок – це не просто слова, а життєві орієнтири, Присяга, яка прозвучала сьогодні, залишиться на все життя в серцях кожного з курсантів, тих, хто сьогодні присягнув на честь і славу України, на честь захищати українських громадян!
Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті студенти організували благодійний аукціон й на виручені кошти придбали дрон. Комплект передали 44-тій окремій артилерійській бригаді імені гетьмана Данила Апостола.
З вірю у серці та рішучими діями – разом до перемоги!
Слава Україні!