» » Студенти діляться враженнями від навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студенти діляться враженнями від навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 26-07-2023, 09:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Анастасія Крива, студентка групи МВСК-21, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ розповідає про свій досвід навчання за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

«Кожен із нас зустрічається зі своїми першими, по-справжньому важливими викликами. Саме таким етапом у моєму житті був рік, коли визначалася із майбутньою професією… Однак сьогодні я впевнено можу сказати, що я обрала правильний шлях – світ, наповнений можливостями – спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Вже на першому курсі я мала можливість долучитися до різноманітних проєктів, зокрема «Boot Camp for International Cooperation in Research and Innovation 2023», що відбувся за підтримки Асоційованого секретаріату Балтійської Програми Університетів у серці нашої країни – місті Києві.

Важливим етапом застосування набутих знань, вмінь і навичок була участь ІІІ Міжнародній науково-практична конференції «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій», яку організувала наша кафедра міжнародних відносин та дипломатії у співпраці із Закарпатським навчально-науковим інститутом ЗУНУ у мальовничому місті Свалява.

Надзвичайно цікавий досвід, який приніс неймовірні враження – це участь у програмі обміну студентами Erasmus+, завдяки якій я побувала у старовинному центрі Хорватії – фантастичному місті Савудрія.

Я щиро вдячна своєму університету за безцінний досвід, можливості та знання, які я черпаю, навчаючись за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Майбутній першокурснику, не втрачай своєї можливості самореалізації та впевнено крокуй до своєї мети разом з нами!».

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 46009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua