» » День знань у ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ»

День знань у ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ»

Дата: 1-09-2023, 17:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій  ЗУНУ» вітав на Дні знань своїх першокурсників.

В усі часи українське суспільство покладало свої надії на молодь освічену і прогресивну, адже саме юнаки та дівчата завжди були символом і запорукою процвітання держави.

У глибокій скорботі присутні схилили голови перед захисниками України, новітніми Героями, які загинули, виборюючи право на мирне життя.

Привітала молодь ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк: «Кожен із вас обрав свою життєву дорогу, омріяний фах та університетське середовище.  Бути студентом - це дихати на повні груди, бути відповідальним за свої вчинки бути активним, жити цікаво та насичено, цінувати дружбу, мріяти й втілювати найсміливіші плани, не гаяти часу. Переконана, що роки навчання, проведені у коледжі, будуть наповнені різноманітністю думок та ідей, цікавими проєктами і творчими здобутками, натхненням та енергією. Бажаю вам відкрити своє серце та розум для пізнання незвіданого, прагнути до нових знань, впевнено долати виклики сьогодення. Пам'ятайте, що ваші можливості - безмежні, а університетські роки - найкращий час для їх втілення!»

Долучився до вітань і директор коледжу Василь Мартинюк: «Дорогі мої студенти! Успіх народжується від вашої готовності працювати над собою та розвивати свої здібності. Тому не бійтеся викликів, адже саме вони роблять вас сильнішими. Пам’ятайте, що кожен ваш крок – це можливість реалізувати себе!»

Благословив молодь на успішний навчальний рік митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор.

Цього святкового дня для наших першокурсників розпочнеться студентське життя – неймовірно захоплююче, сповнене турбот, хвилювань і яскравих мрій. Саме тут, у Західноукраїнському національному університеті, вони розпочнуть творити свою історію успіху.

Виголосили урочисту обіцянку студента ЗУНУ Микола Антошевський та Вікторія Баран.

Музичні вітання присутнім дарувала студентка юридичного факультету, учасниця творчих колективів ЗУНУ  Вікторія Шевчук.

Академічна спільнота класичного університету Тернополя бажає вам, першокурсники,  гідно й велично творити нову Україну,  бути щасливими та насолоджуватися життям!