» » Привітання для колективу бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ

Привітання для колективу бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ

Дата: 2-10-2023, 18:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Книгозбірня – це територія єдності, стійкості, свободи, де втілюються новації, оновлюються сховища та реалізовуються сучасні проєкти.

Привітали працівників бібліотеки ім.Л.Каніщенка Західноукраїнського національного університету ректор Оксана Десятнюк, голова вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий, проректор з  науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з наукової роботи Микола Дивак, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц.

 

Оксана Миронівна подякувала колегам за невтомну роботу й зазначила, що читаючи книги, кожен із нас духовно зростає, черпає знання та знаходить важливі меседжі для себе.

«Ваша праця – це вагомий внесок у розвиток та розбудову української нації. Саму тут, у бібліотеці, ми пізнаємо істини життя, вдосконалюємо себе, роздумуємо, дискутуємо та навчаємося. Бажаю кожному примножувати  інтелектуальний, культурний потенціал нашої країни та працювати згуртовано заради перемоги!» - сказала ректор Оксана Десятнюк. 

Також Оксана Десятнюк та Андрій Крисоватий подарували колективу бібліотеки кольоровий лазерний багатофункціональний принтер.

 Андрій Ігорович висловив вдячність усім працівникам бібліотеки за підтримку Збройних Сил України, волонтерство та популяризацію української культури серед молоді.  

Бажаємо працівникам бібліотеки наснаги та натхнення. Нехай кожен день буде наповнений новими відкриттями, цікавими думками та нестандартними ідеями!