» » Стратегічна студентська форсайт-сесія «Мій Університет – Мій StartUp»

Стратегічна студентська форсайт-сесія «Мій Університет – Мій StartUp»

Дата: 2-10-2023, 19:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ви студент ЗУНУ? Хочете дізнатися, що таке студентоцентризм, як це реально працює? У вас є досвід навчання у закордонному зво і ви хочете ними поділитися? Маєте цікаві ідеї та мрієте долучитися до творення майбутнього нашого університету? Тоді цей виклик для вас!

 

Запрошуємо вмотивованих, амбітних, активних і креативних юнаків та дівчат Західноукраїнського національного університету на стратегічну студентську форсайт-сесію «Мій Університет – Мій StartUp».

 

«Мій Університет – Мій StartUp» – це коворкінг-платформа, де кожен студент зможе проявити свої лідерські здібності і разом з командою пройти шлях від brainstorming ідей до спільного бачення майбутнього нашого університету!

 

Стратегічна форсайт-сесія передбачає:

  • прокачку дизайн-мислення і генерацію ідей;
  • формування експертних панелей і пітчинг інноваційних рішень;
  • побудову матриці сценаріїв розвитку й окреслення візії та моделі університету майбутнього.

 

Стратегічна студентська форсайт-сесія «Мій Університет – Мій StartUp» відбудеться 05 жовтня 2023 року, о 10:00 год у залі електронних ресурсів ЗУНУ (1-й корпус, ауд. 1209). Орієнтовний час роботи - 5 годин.

 

 З кожного факультету, інституту, відокремлених підрозділів чекаємо 4 представника-учасника.

 

Стратегічна студентська форсайт-сесія відбудеться під модераторством Тернопільської бізнес-школи навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ.

Разом ми спроєктуємо візію і місію університету, обговоримо стратегічні вектори розвитку і запропонуємо студентський проєкт університету майбутнього.