» » VІІІ Науково-практична конференція студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі»

VІІІ Науково-практична конференція студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі»

Дата: 24-10-2023, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІІІ Науково-практичної конференції студентів та молодих учених з міжнародною участю «Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі», яка відбудеться у змішаному форматі 26 жовтня 2023 року в Західноукраїнському національному університеті за адресою: м. Тернопіль, вул. Бережанська 4, к. № 21. (корпус Бібліотеки ім. Л. Каніщенка).

 

Робота учасників конференції здійснюватиметься за такими напрямами:

  1. Актуальні проблеми теорії та практики менеджменту організацій.
  2. Публічне управління в Україні: проблеми становлення та розвитку.
  3. Стратегічні напрямки управління людськими ресурсами в умовах нової економіки.
  4. Геополітика, технології та інновації: контури нової економічної реальності.
  5. Підприємництво, логістика і торгівля в сучасних умовах.
  6. Нові вектори розвитку маркетингу в Україні та світі.

 

Програма конференції включає проведення пленарного засідання у форматі панельних дискусій, презентацій і наукових доповідей учасників конференції. Спеціальний гість конференції –  керівник проєктів організаційного розвитку компаній, бізнес консультант Ілля Новіков.

 

Zoom трансляція: Meeting ID: 845 6638 1999