» » Співпраця із Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля

Співпраця із Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля

Дата: 16-11-2023, 15:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання меморандуму про співпрацю між класичним університетом Тернополя та Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля.

Вітаючи партнерів, ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк сказала: «Наше співробітництво – об’єднання зусиль, які спрямовані на розвиток освітньої й наукової діяльності в Україні та за її межами. Разом ми сприятимемо створенню нових можливостей для студентів і викладачів наших закладів вищої освіти, реалізуємо наукові проєкти та спільно досліджуватимемо актуальні проблеми, які виникли в українському суспільстві. Вірю, що ця співпраця буде результативною!»  

Під час спілкування колеги обговорили подальші кроки співробітництва та домовилися про організацію наукових конференцій, лекцій, тренінгів і семінарів; проведення досліджень; розвиток програм внутрішньої академічної мобільності з метою підвищення якості освіти, формування індивідуальної освітньої траєкторії;  запрошення провідних фахівців університетів-партнерів для участі у рецензуванні освітньо-професійних та освітньо-наукових програм.

Ректор СНУ ім. В. Даля Ольга Поркуян зазначила: «Співпрацюючи із Західноукраїнським національним університетом, ми збагатимо освітнє середовище нашої держави новими ідеями та перспективами, створимо платформи для інновацій та обміну знаннями. Разом до перемоги!»

До зустрічі також долучилися проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з наукової роботи Микола Дивак, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, декан факультету економіки та управління Андрій Коцур, завідувач кафедри підприємництва і торгівлі Ольга Собко, професор кафедри підприємництва і торгівлі Олена Птащенко,  к.е.н., доцент Світлана Смерека. 

Консолідуємо зусилля, працюємо заради майбутнього!