» » Україна майбутнього: Дослідницькі гранти для українських студентів магістратури та дослідників у межах проєкту DAAD

Україна майбутнього: Дослідницькі гранти для українських студентів магістратури та дослідників у межах проєкту DAAD

Дата: 20-11-2023, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для зміцнення співпраці між університетами України та Німеччнини, надання молодим українським науковцям доступу до науково-дослідницької інфраструктури в Німеччині, у межах програми DAAD,  висококваліфіковані українські студенти-магістри, докторанти та аспіранти можуть отримати фінансування для короткострокових наукових стажувань у Німеччині.

Метою програми є підтримка університетів в Україні та надання молодим науковцям можливості зробити свій внесок у відновлення України та її наукового ландшафту.

Заявки можуть подавати висококваліфіковані українські аспіранти, магістранти, докторанти, постдокторанти (викладачі університетів), які працюють/навчаються в Україні.
Програма надає фінансування для дослідницького перебування в державному або визнаному державою закладі вищої освіти чи науково-дослідній установі в Німеччині, яка не є університетом.
Проєктні пропозиції з усіх академічних дисциплін мають право на фінансування.

Фінансування надається на період від одного до шести місяців. Період фінансування буде визначено в процесі відбору кандидатів відбірковою комісією.
Заявки мають бути подані щонайменше за три місяці до запланованого дослідницького перебування.
Можливий період фінансування: 01.03.2024 - 31.01.2025.

Подати заявку: https://www2.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/?origin=17&status=2&subjectGrps=&daad=1&q=&page=6&detail=57650857#voraussetzungen