» » Підтримаймо представників ЗУНУ на телепремії «Гордість Тернопілля 2023»

Підтримаймо представників ЗУНУ на телепремії «Гордість Тернопілля 2023»

Дата: 21-11-2023, 12:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Наймасштабніша подія краю – телевізійна премія «Гордість Тернопілля» третій рік поспіль об’єднує кращих із кращих!

Цьогоріч у заході знову беруть участь представники Західноукраїнського національного університету.

Закликаємо підтримати членів університетської родини ЗУНУ й проголосувати за них у таких номінаціях:

Студент року – Марко Діана – ГТ141; Макс Ridnuy– ГТ145

Громадський діяч року – аспірант ЗУНУ Вадим Ластовицький – ГТ181;

Митець року – працівник СГФ ЗУНУ Володимир Шерстій – ГТ82.

Для того, щоб проголосувати, потрібно відправити sms-повідомлення із кодом, який зазначений вище, навпроти кожного із учасників, на спеціальний номер 7576. За одного учасника можна надіслати максимум 5 повідомлень. Перший тур голосування, в якому оберуть трійку лідерів у кожній номінації, триватиме до 3 грудня.

Діана Марко – це ініціативна студентка факультету економіки та управління ЗУНУ, організатор благодійних, університетських заходів, громадська активістка. Лауреатка стипендії Ганни Петрушевської та гранту від обласної ради. Переможниця міжнародних та національних конкурсів наукових робіт.

Макс Ridnuy- студент юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, староста групи, блогер з аудиторією 220 тисяч, співпрацює з брендами, відкриває збори для ЗСУ, підтримує волонтерство та долучається до соціальних проєктах, любить Тернопіль та хоче покращити життя тут

Вадим Ластовицький - аспірант Західноукраїнського національного університету, начальник Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою у м. Збараж. Активно займається патріотичним вихованням молоді. Відкрив дві спеціальності для курсантів: оператор дистанційно керованих дронів та майстер з монтажу та обслуговування систем відновлювальної енергетики.

Володимир Шерстій - працівник соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ, український художник, іконописець, заслужений майстер народної творчості України, реставратор костелів та церков. Пише ікони у візантійському стилі. Ікони зберігаються у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї, приватних колекціях (зокрема в Папи Римського).

Вболіваємо й підтримуємо своїх!