» » Урочиста академія з нагоди 5-річчя кафедри підприємництва і торгівлі

Урочиста академія з нагоди 5-річчя кафедри підприємництва і торгівлі

Дата: 21-11-2023, 12:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася урочиста академія з нагоди 5-річчя кафедри підприємництва і торгівлі факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету.

Вже 5 років поспіль кафедра примножує цінності та підвищує фаховість працівників. Професорсько-викладацький колектив кафедри активно налагоджує міжсекторну співпрацю та посилює інтернаціоналізацію, що сприяє просуванню спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» й підвищує рівень ЗУНУ у межах єдиного науково-освітнього простору України і світу. 

Вітаючи колектив кафедри, ректор Оксана Десятнюк зазначила: «Шановні колеги! Упевнено крокуючи нелегкою дорогою, творячи свою історію, багату на яскраві події та знакові постаті, колектив кафедри з гордістю зустрічає 5-річчя від дня заснування. Результати Вашої копіткої праці з кожним роком набувають особливої ваги. Зберігши академічні традиції, Ви зміцнили навчально-методичну базу, сформували нове покоління науковців, стали невід’ємною частиною літопису Західноукраїнського національного університету. Саме завдяки ініціативним та професійним кадрам кафедра підприємництва і торгівлі  майстерно виконує завдання, які перед нею постають сьогодні. Відрадно, що Ви активно займаєтеся волонтерською діяльністю, наближаючи нашу спільну Перемогу. Ми пишаємося тим, що головним пріоритетом у діяльності колективу є підготовка висококваліфікованих економістів, які формуватимуть майбутнє нашої держави.  Переконана – у Вас вистачить інтелектуальної снаги, щоб підкорити нові наукові вершини, втілити у життя найсміливіші плани. Нехай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжує Боже благословення, доля буде щедрою на людську вдячність та розуміння, а мудрість та досвід стануть рушійною силою інноваційного розвитку.  Слава Україні! Героям Слава!»

Голова Вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий, звертаючися до присутніх, сказав: «Сьогодні колектив кафедри заслуговує найкращих привітань та побажань. Стрімкий розвиток наукової галузі вимагає залучення до роботи цікавих, креативних, впевнених у собі ділових людей, які мають високий рівень професійних знань та практичних навичків. Кафедра заслужено є лідером у підготовці висококваліфікованих кадрів нової формації, які займають ключове місце у плеяді найкращих фахівців. Добру славу кафедри творить професорсько-викладацький колектив – люди з цікавим мисленням, високою ерудицією та відповідальним підходом до справи. Копітка праця викладачів сприяє утвердженню високих критеріїв якості національної освіти та формуванню новітнього інтелектуального потенціалу нації. Для багатьох студентів кафедра - це рідна домівка, де вирує творчий хаос, студентська енергія, прагнення пізнавати щось нове, бажання вивчати, досліджувати та досягати бажаних вершин. 

Дякую згуртованому колективу за нелегку працю, бажання розвиватися та самовдосконалюватися. Вірю, що Ви і надалі робитимете вагомий внесок у розвиток української науки та освіти».

Ректор Оксана Десятнюк та голова вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий вручили грамоти за значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців Західноукраїнського національного університету, розвиток національної освіти та професіоналізм Ользі Собко, Олександру Вашківу, Олені Птащенко, Роману Волошину, Сергію Кириленку, Юлії Горожанській, Ярославу Карпику, Ігорю Крисоватому, Світлані Смереці, Мирославі Оприсок, Юрію Сенеці.

Також зі словами вітань виступили партнери кафедри підприємництва і торгівлі: проректор з наукової роботи НУ «Чернігівська політехніка» Вікторія Маргасова, заступник завкафедри підприємництва і торгівлі Національний університет «Одеська політехніка» Світлана Пучкова.

Попри повномасштабну війну росії проти України колектив кафедри залишається згуртованим та об’єднує свої зусилля задля перемоги нашої держави. З нагоди 5-річчя викладачі, аспіранти і студенти організували акцію на підтримку ЗСУ та придбали квадрокоптер Mavic  для бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Завідувач кафедри підприємництва і торгівлі Ольга Собко висловила вдячність студентам, викладачам, які незламно стоять на захисті нашої держави!  

Декан факультету економіки та управління Андрій Коцур вручив нагороди студентам спеціальності «Підприємництво та торгівля», які сумлінно та наполегливо навчаються, проявляють активну громадську позицію та зберігають славні традиції Західноукраїнського національного університету.

Вітаємо професорсько-викладацький колектив, працівників та студентів кафедри, бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги, значущих відкриттів,  невтомного пошуку, здійснення задумів, спрямованих на поступ української науки та освіти.

 Ідіть упевненим кроком назустріч майбутньому, залишаючи вагомий пласт добрих напрацювань!