» » Запрошуємо студентів ЗУНУ взяти участь у молодіжному обміні «ВідНОВА:UA»

Запрошуємо студентів ЗУНУ взяти участь у молодіжному обміні «ВідНОВА:UA»

Дата: 10-05-2024, 14:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Міністерство молоді та спорту України спільно із Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» у межах проєктів UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії запрошують студентів Західноукраїнського національного університету взяти участь у програмі залучення молоді до відновлення України, шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA».

Програма «ВідНОВА:UA» спрямована на активну молодь, віком від 18 до 35 років, яка бажає дізнатися більше про свою країну, а також сприяти її якісному відновленню та відбудові.

Упродовж 5 днів учасники проживатимуть в одній із громад, де знаходиться обʼєкт відновлення, досліджуватимуть її культурні особливості, спілкуватимуться з однолітками з інших областей, братимуть участь у тренінгах, майстер-класах та екскурсіях.

Витрати на проїзд, проживання та харчування забезпечуються організаторами.

 

Молодіжні обміни проводитимуться у три етапи:

І хвиля молодіжних обмінів: червень - липень;

ІІ хвиля молодіжних обмінів: липень - серпень;

III хвиля молодіжних обмінів: серпень - вересень.

 

Детальна інформація про програму на сайті: https://vidnova.org.ua/

Для участі просимо заповнити форму реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScury8ZuT51agMGjcywwkiathqv95Ud1eTdLRaUk7hRliq2aQ/viewform?pli=1

 

Контактна особа від Мінмолодьспорту: начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді управління молодіжної політики – Анастасія Коломійченко: тел. 093 495 37 49, електронна адреса:  regiomol@ukr.net