» » Перший урбан-пленер «Місто Лева: перлина в центрі Європи»

Перший урбан-пленер «Місто Лева: перлина в центрі Європи»

Дата: 16-05-2024, 10:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Школа лідерів ефективного управління Західноукраїнського національного університету започатковує новий інноваційний проєкт. 17-18 травня 2024 року у м. Львів за сприяння Львівської міської ради відбудеться Перший Урбан-пленер «Місто Лева: перлина в центрі Європи».

У межах проєкту заплановано проведення брифінгу «Інноваційні технології управління сучасним мегаполісом», інтерактивної презентації «Львів – молодіжна столиця Європи 2025», навчального візиту «Львівський національний університет імені Івана Франка – один з найстаріших університетів України та Східної Європи», історико-культурної мандрівки «Львів – місто міжкультурного діалогу», еколого-історичного квесту «Гармонізація урбаністичного простору: сталий розвиток, інклюзія та збереження історичної спадщини», візит в оперу «Запорожець за Дунаєм».

Учасники Урбан-пленеру: викладачі кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, аспіранти та студенти освітніх програм за спеціальностями «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент».