» » Студенти ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина зустрілися із начальником управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради

Студенти ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина зустрілися із начальником управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради

Дата: 31-05-2024, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти навчально-наукового інституту міжнародних відносин  ім. Б.Д. Гаврилишина, спеціальності «Політологія», побували у Тернопільській міській раді, де відбулася зустріч із начальником управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради,  стейкхолдером ОПП «Міжнародні та регіональні політичні комунікації» Юрієм Дейнекою.

Юрій Петрович детально розповів, як відбувається стратегічне планування та реалізація проєктів, спрямованих на покращення міської інфраструктури, залучення інвестицій та співпрацю з міжнародними партнерами. Він також наголосив на важливості громадської участі в ухваленні рішень та ролі молоді у процесі розвитку міста.

 Студенти з цікавістю слухали та активно ставили запитання, обговорюючи можливості розвитку Тернополя та участі у його стратегічних ініціативах. Ця зустріч стала важливим етапом у професійному становленні майбутніх політологів, надихнувши їх на подальше вивчення та участь у місцевому самоврядуванні.