» » II Всеукраїнська науково-практична конференція: «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»

II Всеукраїнська науково-практична конференція: «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»

Дата: 3-06-2024, 16:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті відбулася II Всеукраїнська науково-практична конференція: «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики», організаторами якої виступив колектив кафедри економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури.  

Проблематика конференції пов’язана із експертизою землі та нерухомістю у воєнний та післявоєнний період. До конференції та обговорення її проблематики долучилися представники із Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області, Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Чорноморського національного університету ім. Петра Могили, Сумського національного аграрного університету, Одеської державної академії будівництва та архітектури, Національного університету «Чернігівська політехніка», Державного біотехнологічного університету,  ВСП «Бучацький фаховий коледж» закладу вищої освіти «Подільський державний університет», Бернського університету прикладних наук, інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка», компанії Західземпроєкт, приватного підприємства БТІ Експерт м. Івано-Франківськ, ТОВ «Зеніт Експерт».

Відкрив конференцію проректор з наукової роботи Микола Дивак: «Сьогоднішній захід об’єднав кращих фахівців для того, щоб обмінятися досвідом, поділитися своїми знаннями та напрацюваннями, а також обговорити актуальні питання. Оцінка землі та нерухомого майна має величезне значення для розвитку економіки нашої держави. Вона використовується у різноманітних сферах: інвестиційній діяльності, фінансуванні, податкуванні, земельних відносинах, будівництві.  В умовах ринкової економіки важливо, щоб оцінка землі та нерухомого майна здійснювалася на професійному рівні. Бажаю всім учасникам конференції успішної роботи, цікавих дискусій та плідних результатів!»

 

ТзОВ Геодезично-землевпорядна група «Мірничий» та співзасновник SKEIRON виступили із презентаціями «Використання в геодезичних роботах найновіших методів збору та обробки даних (лазерне 3D сканування)».

За результатами роботи опубліковано збірку доповідей та видано сертифікати про участь.