» » Завідувач кафедри маркетингу ФЕУ взяла участь у триденному семінарі «Імплементація в навчальний процес закладів освіти теми протидії дискримінації в рекламі»

Завідувач кафедри маркетингу ФЕУ взяла участь у триденному семінарі «Імплементація в навчальний процес закладів освіти теми протидії дискримінації в рекламі»

Дата: 7-06-2024, 10:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою реалізації гендерної політики ЗУНУ завідувач кафедри маркетингу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету Тетяна Борисова взяла участь у триденному семінарі викладачів «Імплементація в навчальний процес закладів освіти теми протидії дискримінації в рекламі»  у м. Київ.

Захід був організований ГО «Українська Асоціація Маркетингу» і Індустріальним гендерним комітетом з реклами та зібрав представників Держпродспоживспілки, сфери права, громадських організацій, медіа і реклами, зво.

Тетяна Борисова очолює Тернопільське регіональне представництво Індустріального гендерного комітету з реклами. Під час семінару вона презентувала кращі практики інформування та навчання студентів-маркетологів ЗУНУ  щодо запобігання дискримінації в рекламі під час вивчення дисциплін "Маркетинг", "Нейромаркетинг" та "Управління рекламою".