» » Безоплатне навчання за сертифікованою програмою «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)»

Безоплатне навчання за сертифікованою програмою «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)»

Дата: 7-06-2024, 16:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відкрито сертифіковану програму «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)».

На виконання Законів України «Про вищу освіту», «Про зайнятість населення», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», постанов КМУ «Деякі питання ментальної, спортивної, фізичної, психологічної реабілітації та професійної адаптації ветеранів війни, членів їх сімей та деяких інших категорій осіб», «Порядок проведення експериментального проєкту з переходу від військової служби до цивільного життя ветеранів війни на базі закладів освіти засобами освіти, спорту та реабілітації» та інших законодавчих актів, що гарантують передбачені Конституцією України соціальні права на професійну адаптацію та підтримку учасників бойових дій, запрошуємо військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас, на безоплатне навчання, за ваучерами на навчання, за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України.

Підготовка відбуватиметься за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за акредитованою магістерською програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» кафедри фінансового контролю та аудиту факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.

Форма навчання – денна та заочно-дистанційна.

Усі охочі можуть надіслати до 03.07.2024 року на електронну адресу кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ: kaf_fka@wunu.edu.ua лист про зацікавленість програмою із зазначенням контактної інформації.

Подання документів здійснюється з 03.07.2024 р. по 10.07.2024 р. у приймальній комісії Західноукраїнського національного університету відповідно до актуальних правил прийому.

Додаткову інформацію можна отримати на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а (11 корпус, каб, 11206) або за телефоном: +380 679969673.