» » Студент ФФО отримав диплом ІІІ ступеня на XI Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку»

Студент ФФО отримав диплом ІІІ ступеня на XI Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку»

Дата: 10-06-2024, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студент 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», освітньо-професійної програми «Банківська справа», факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету, групи ФБСм-11 Микола Марків отримав диплом ІІІ ступеня на XI Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку».

Захід був організований кафедрою банківської справи та страхування Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Конкурс проходив у два етапи. І етап – прийом та рецензування конкурсних робіт (січень-квітень 2024 року). Наукові роботи переможців І етапу конкурсу рекомендовані журі для участі у ІІ етапі.

Другий етап конкурсу відбувся 6 червня 2024 року у форматі онлайн-конференції.

На відкритті з вітальними промовами виступили в.о. ректора Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Дмитро Лук’яненко та проректор з наукової роботи Лариса Антонюк. Вони відзначили високий рівень конкурсу та його значення для банківської сфери й студентської науки, а також підкреслили важливість наукових заходів для студентів.

У фінальному турі змагалися дев’ятнадцять студентів магістерського та бакалаврського рівнів з тринадцяти закладів вищої освіти України. Журі конкурсу оцінювало п’ятнадцять найкращих доповідей.

Онлайн-конференцію модерувала завідувач кафедри, професор Людмила Примостка. Журі, складалося з професійних членів, представників закладів вищої освіти та роботодавців: виконавчого директора Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ольги Білай та президента Українського товариства фінансових аналітиків Юрія Прозорова. Вони ретельно оцінювали конкурсантів за шістьма критеріями, ставили запитання та брали участь у дискусіях. Обов’язки голови журі виконував професор Андрій Нікітін.

Тематика робіт була дуже різноманітною. Тема наукового дослідження Миколи Марківа «Функціонування банківської системи України в умовах війни», яке проводилося за сприяння наукового керівника, кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Ярослава Чайковського.


У проведенні наукового дослідження сприяв доктор економічних наук, професор кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу, гарант освітньо-професійної програми «Банківська справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Богдан Луців.



 

_markv.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


 

podiaka_chajkovskomu.pdf
Завантажити Переглянути онлайн