» » Підготовка до ІІІ обласної учнівської олімпіади з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади

Підготовка до ІІІ обласної учнівської олімпіади з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади

Дата: 11-06-2024, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося чергове організаційне засідання журі ІІІ обласної учнівської олімпіади з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади, яка буде проведена 24 липня 2024 року.

 На онлайн-засіданні були присутні члени журі, оргкомітету та запрошені особи – представники Тернопільської обласної ради і кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету.

Порядок денний засідання включав такі організаційні питання, як розгляд і затвердження тестів із Конституції України та Закону України «Про місцеве самоврядування», а також  переліку тем та напрямів підготовки есе, тощо.

Голова журі, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ, д.е.н., професор Михайло ШКІЛЬНЯК, члени журі та організаційного комітету бажають учасникам ІІІ обласної учнівської олімпіади з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади успіху!

 

 

Реєстрація учасників проводиться до 21 липня 2024 року (включно) за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScl0CHdFdiI4j.../viewform

Випускники загальноосвітніх шкіл Тернопільської області можуть реєструватися й отримати шанс навчатися за кошти обласного бюджету!

Для зарахування на навчання вступники мають мати результати національного мультипредметного тесту з конкурсним балом не нижче 150.