» » Методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей ініціаторів та гарантів освітніх програм «Створення нових освітніх програм та кращі вітчизняні практики акредитації»

Методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей ініціаторів та гарантів освітніх програм «Створення нових освітніх програм та кращі вітчизняні практики акредитації»

Дата: 11-06-2024, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбудеться методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей ініціаторів та гарантів освітніх програм «Створення нових освітніх програм та кращі вітчизняні практики акредитації».

Запрошуємо до участі завідувачів кафедр, гарантів освітніх програм, деканів факультетів, директорів інститутів, голів груп забезпечення 14 червня 2024 року о 9.30 год у зал засідань вченої ради ЗУНУ (м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а, 2 поверх).

У програмі тренінгу: виступи провідних спікерів, Q&A та консультативні сесії, круглий стіл «Нові та модернізовані освітні програми: перспективи та обмеження», а також робота у секціях.