» » Пілотне навчання у межах проєкту Еразмус+ «WORK4CE»

Пілотне навчання у межах проєкту Еразмус+ «WORK4CE»

Дата: 25-06-2024, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Двадцять п’ять здобувачів магістерської програми «Управління проєктами»  стали учасниками пілотного навчання з дисциплін «Організація і багатопроєктне управління» та «Ворк 4.0 в умовах цифрової трансформації» упродовж другого семестру 2023-2024 н.р.

Навчання, яке проходило у межах міжнародного проєкту «Cross-domain competences for healthy and safe work in the 21st century» 619034-EPP-1-2020-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP [WORK4CE] «Міждоменні компетенції для забезпечення здорової та безпечної праці у 21 столітті», проводив старший викладач кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету, к.т.н. Михайло Домбровський.

Навчання завершилося 12 червня 2024 р. іспитом та заліковим семінаром.

Майбутні магістри розвивали компетентності, необхідні для інтеграції цифрових систем у всі сфери життя: від взаємодії між людьми до промислового виробництва, використання методів багатопроєктного управління для цифровізації роботи.

Підсумкове оцінювання слугувало визначенню ступеня опановування вміннями і навичками технологічних трендів четвертої промислової революції, вибору компонентів, встановлення пріоритетів, оцінювання ризиків, планування, балансування та контролю портфеля інноваційних проєктів.

Одержані результати пілотного навчання сприятимуть вдосконаленню розробки моделей організації програм і портфелів проєктів, впровадженню їх у багатопроєктному середовищі управління роботою за різного ступеня невизначеності. Для проєкту в цілому, це покращить розуміння якості розробки змісту модуля, відповідності розробки відкритих освітніх ресурсів цілям проєкту Еразмус WORK4CE.