» » Воркшоп "Прокачай свої скіли" у Закарпатському навчально-науковому інституті ЗУНУ

Воркшоп "Прокачай свої скіли" у Закарпатському навчально-науковому інституті ЗУНУ

Дата: Учора, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У Закарпатському навчально-науковому інституті Західноукраїнського національного університету відбувся воркшоп «Прокачай свої скіли».

Цей захід був присвячений профорієнтаційній роботі та залученню студентів до сучасних технологій та інноваційних методів управління. На воркшопі були представлені найкращі напрацювання та програми для молоді.

Учасники мали можливість: дізнатися про сучасні інформаційно-обчислювальні системи та їх застосування, ознайомитися з новітніми технологіями в галузі комп'ютерних наук, отримати корисні навички та знання для подальшої кар'єри, поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на свої запитання.

Атмосфера заходу була надзвичайно дружньою та мотивуючою. Учасники активно брали участь у всіх дискусіях та практичних заняттях, обговорювали свої проєкти та обмінювалися досвідом.

Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення цього воркшопу, а також усім учасникам за їхню активність та зацікавленість. Разом ми робимо великі кроки до світлого майбутнього!

 Не пропустіть фото та відео з нашого воркшопу на нашій сторінці @kn.zunu!