» » Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ян Сидорчук ділиться враженнями про студентське життя та навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ян Сидорчук ділиться враженнями про студентське життя та навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 26-07-2024, 12:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Здобувач освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-31), brand ambassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина розповідає про студентське життя та навчання у Західноукраїнському національному університеті:
«При виборі професії я довго сумнівався та розглядав різні варіанти. Однак обрав освітню програму «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ. Можу впевнено сказати, що це не було помилкою. Я маю змогу відвідувати зустрічі з відомими політичними діячами, послами, консулами та іншими цікавими й багатогранним людьми, які навчають та розповідають про свій досвід професійної діяльності.
Насправді я думав, що моє студентське життя буде звичайним: просто ходити на пари та вивчати теорію. Але під час навчання на освітній програмі, яка охоплює багато сфер, у мене є можливість долучатися до міжнародних курсів та програм з різних напрямів.
Так, нещодавно я успішно завершив онлайн-курс політичного аналізу під назвою «POLITКЛАС» від ГО «СД Платформа». На ньому ми розібрали, що таке політичний аналіз, як правильно фільтрувати інформацію, як писати аналітичні статті та ще багато чого! Після завершення онлайн-частини найкращих учасників відібрали на офлайн-захід. Мені було дуже приємно бути серед переможців та отримати запрошення на офлайн-зустріч, яка відбулася у Києві. У Києві ми прогнозували настання політичних криз у країнах, розбирали наративи в документальному фільмі про крах СРСР та аналізували позиції різних країн у російсько-українській війні.
А ще я брав участь у воркшопі в межах проєкту «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» від ГО «СТАН», на якому ми за 4 дні в Карпатах розбирали навчальні модулі про права людини, міжкультурні комунікації, інклюзивність та толерантність.
Якщо ти випускник й вагаєшся куди вступати – обирай освітню програму «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в ЗУНУ та втілюй свої мрії!».

#step_by_step_to_the_dream


Контактна інформація:
Кафедра міжнародних відносин та дипломатії (кабінет 1414)
вул. Львівська, 11 (центральний корпус, 4-й поверх), м. Тернопіль
Тел.: +38 096 938 68 60
Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua