» » AIESEC пропонує молодим викладачам та студентам попрацювати за кордоном

AIESEC пропонує молодим викладачам та студентам попрацювати за кордоном

Дата: 15-08-2013, 14:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З 22 липня по 30 вересня 2013 года молоді викладачі з України, студенти та випускники українських ВНЗ мають можливість отримати практичний досвід педагога в зарубіжних компаніях і установах.

 

У рамках Міжнародної програми професійних стажувань від AIESEC вони зможуть взяти участь в одному з проектів, в яких будуть працювати викладачем іноземної мови в школах, ВНЗ або компаніях за кордоном. Проекти спрямовані на надання практичного педагогічного досвіду, щоб отримані знання можна було імплементувати на практиці в Україні. За минулий рік в програмі взяли участь понад 200 студентів з України.

 

Кожен проект є практикою викладання іноземної мови школярам, студентам або співробітникам іноземних компаній. Найчастіше, учасники програми допомагають пізнати ази англійської, російської, іспанської або німецької мов. Робота в проектах триває 7-8 годин протягом 5 днів на тиждень. Середня тривалість проекту становить 10 тижнів.

 

Крім своїх прямих обов'язків, студенти, що проходять професійне стажування, знайомлять своїх учнів з особливостями української культури і беруть участь у різних заходах і програмах для знайомства з культурою тієї країни, де вони працюють викладачем. Подібний комплексний досвід гарантується кожному учаснику професійного стажування членами організації AIESEC, які до, протягом і після перебування учасника Міжнародної програми стажувань за кордоном підтримують з ним контакт і допомагають у вирішенні організаційних питань: оформлення документів, отримання візи, пошук необхідного стажування (проекту), культурна адаптація в новій країні, підготовка навчальних планів занять для учнів, студентів, вирішення побутових питань.

 

Стажеру (учаснику стажування) надаватиметься допомога в пошуку місця проживання на час його перебування за кордоном. Заробітна плата в аналогічних проектах виплачується в розмірі від 250$ – до 700$. Локальний комітет AIESEC того міста, куди відправляється учасник програми, пропонує готові варіанти, економлячи час на пошук житла.

 

Для того, щоб взяти участь у програмі міжнародних стажувань потрібно заповнити заявку на сайті ua.join-aiesec.com. За більш детальною інформацією можна звернутися до координатора набору на Міжнародну програму професійних стажувань: +380 (63) 813-64-85 – Тетяна, tetiana.denkovych[at]aiesec.net

 

 

За матеріалами сайту: http://www.osvita.org.ua