» » Підписано меморандум про співпрацю з Технологічним освітнім інститутом Західної Македонії (Греція)

Підписано меморандум про співпрацю з Технологічним освітнім інститутом Західної Македонії (Греція)

Дата: 23-08-2013, 16:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять третього серпня 2013 року до Тернопільського національного економічного університету з офіційним візитом завітала делегація з Технологічного освітнього інституту Західної Македонії (Греція) у складі ректора інституту професора Н. Асімопулоса та проректора Е. Сискоса. 

 

На зустрічі з ректором ТНЕУ, професором Андрієм Ігоровичем Крисоватим було обговорено низку питань щодо співпраці між двома вищими навчальними закладами, що сприятиме зміцненню міжнародного іміджу Тернопільського національного економічного університету, розширенню можливостей студентів, аспірантів, докторантів вищих навчальних закладів у науково-дослідницькій сфері. 

 

В офіційній зустрічі також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) ТНЕУ Б. Л. Луців, завідувач кафедри міжнародної економіки ТНЕУ Є. В. Савельєв та затупник начальника відділу міжнародного співробітництва С. В. Стецюк.

 

Співпраця між Тернопільським національним економічним університетом та Технологічним освітнім інститутом Західної Македонії вже багато років є конструктивною та дарує щедрі плоди в царині освіти та науки.

 

Наприкінці зустрічі ректори А. І. Крисоватий  та Н. Асімопулос підписали Меморандум про співпрацю між вищими навчальними закладми, у якому обумовлена організація спільної магістерської програми «Бізнес-адміністрування» (MBA).