» » Творчі колективи ТНЕУ привітали тернополян з Днем Незалежності

Творчі колективи ТНЕУ привітали тернополян з Днем Незалежності

Дата: 29-08-2013, 12:32 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Величне свято – День Незалежності України відзначили тернополяни 24 серпня. У файному місті Тернополі цього дня було сонячно, радісно і по-родинному  тепло від променистих усмішок, барвистого розмаїття вишиванок і великої кількості цікавих мистецьких подій. 

 

Приємно, що учасники творчих колективів Тернопільського національного економічного університету щиро вітали тернополян і гостей міста оригінальними пісенними й танцювальними композиціями на різних концертних майданчиках Тернополя.

 

Зокрема, 24 серпня під час святкової програми «Співають діти», що відбулася на Театральному майдані, учасники дитячих творчих колективів ТНЕУ дивували глядачів своїми піснями, виконавською майстерністю та оригінальними костюмами. Кожен номер публіка  захоплено вітала бурхливими оплесками, щедро віддячуючи юним артистам за хороший настрій.

 

25 серпня окремі виконавці та творчі колективи нашого університету виступили на урочистому відкритті фонтану та дитячого майданчика на бульварі Данила Галицького. Прозвучали  пісні  у виконанні гуртів «Елегія» та «Краплинки» народного театру пісні «Для тебе» (художній керівник Алла Бінцаровська), Тетяни Шарган, Ірини Новомлинської, Лариси Цетнар, Тетяни Гриник. Мистецтво танцю продемонстрували учасниці театру танцю «Експресія» (художній керівник Людмила Тимчук).

 

Увечері того ж дня  творчі колективи ТНЕУ взяли участь у концертній програмі тернопільських виконавців з нагоди урочистого закриття фестивалю водно-моторного спорту та аквабайку. Пісенну естафету  продовжили Тетяна Шарган, Ірина Новомлинська, Наталія Цар, Тетяна Івасенко, Оксана Корзун. Ведучим святкової шоу-програми був методист відділу гуманітарної освіти та виховання Юрій Дзюла.

 

27 серпня у парку «Топільче» відбулось урочисте відкриття фонтану та оновленої алеї. На святковому концерті з нагоди цієї події виступили солістки гурту «Краплинки» Роксолана Залізняк, Ірина Кушнір, Ірина Клименко,  а також гурт «Краплинки» та Ірина Новомлинська.

Своїми пісенними композиціями вони створили піднесений настрій усім присутнім.