» » Триває конкурс презентацій студентських груп «МИ – НОВА ГЕНЕРАЦІЯ!»

Триває конкурс презентацій студентських груп «МИ – НОВА ГЕНЕРАЦІЯ!»

Дата: 2-10-2013, 15:13 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Конкурс презентацій між студентськими академічними групами першого року навчання «МИ – НОВА ГЕНЕРАЦІЯ!» стартував у ТНЕУ 26 вересня і триватиме до 3 жовтня.

 

Він проводиться з метою сприяння спілкуванню та об’єднанню молодих людей навколо спільних інтересів та захоплень, заохочення до активного способу проведення вільного від занять часу та життя в цілому. Організаторами конкурсу є відділ гуманітарної освіти та виховання та первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ.

 

Кожна студентська академічна група 1-го курсу усіх факультетів університету демонструє свою презентацію, під час якої представляє цікаву інформацію про кожного обдарованого студента зокрема. Представлення проходить у довільній художній формі.

 

Виступи оцінює компетентне журі, до складу якого входять керівники творчих колективів ТНЕУ. Високі бали студентські групи можуть заробити за масовість, змістовність, інформативну наповнюваність презентації, а також оригінальну форму виступу. 

   

Першими 26 вересня виступили студенти трьох факультетів – УНЕФ, ЮФ та УНФЕМ. 27 жовтня – ФОА та ФМБМ, 1 жовтня —  ФББ,  ФАЕМ, ФЕУ.  Другого жовтня свою презентацію покажуть групи факультету фінансів, а третього — факультету комп’ютерних інформаційних технологій.