» » Студенти ФОА відвідали ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Студенти ФОА відвідали ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Дата: 19-11-2013, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Нещодавно студенти академічних груп ОБС-41 та ОБС-31 факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету разом з деканом факультету Шашкевичем О.Л., завідувачем кафедри обліку у бюджетній та соціальній сфері Лучком М. Р. та старшим викладачем Фаріон А. І. відвідали ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна», що в с. Байківці Тернопільського району.

 

Сьогодні  "СЕ Борднетце – Україна" – світовий виробник кабельно-провідникової продукції для концерну "Фольксваген". Засновником товариства з обмеженою відповідальністю "СЕ Борднетце-Україна" є японська компанія "СумітомоЕлектрік" (SumitomoElectricBordnetze) – провідний світовий виробник кабельної продукції. 

 

Для студентів провели цікаву екскурсію територією та розказали як за невеликий час підприємству вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів. Крім того, ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» виготовляє кабельні мережі, вузли та деталі для автомобілів.  Завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців Тернопілля. Сьогодні компанія експортує товари в такі країни як Німеччина, Польща, Словаччина.

 

Подібні заходи дозволяють майбутнім спеціалістам ознайомитися з процесами виробництва на потенційних робочих місцях, адже наука без практики неможлива. 

 

Факультет обліку та аудиту