» » ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»

Дата: 23-01-2014, 10:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1820 від 23.12.2013 р. 27-28 березня 2014 року в Луцькому національному технічному університеті буде проведено другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент”. Для участі в Олімпіаді від одного вищого навчального закладу запрошуються по 2 переможці першого туру (виключно студенти 5 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» або «магістр»). 

 

Учасникам будуть запропоновані тестові завдання та задачі з дисципліни “Фінансовий менеджмент”. 

 

Анкети переможців першого етапу (додаток 1) і заявки на участь в Олімпіаді (додаток 2) просимо надсилати до 1 березня 2014 р. на електронну адресу: olimpiada_lntu@wunu.edu.ua або поштову адресу Оргкомітету: 43024 м. Луцьк, вул. С.Ковалевської, 29, Луцький НТУ, кафедра фінансів, оргкомітет олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент”. При поданні заявки прохання додатково вказати ПІП, посаду супроводжуючої особи (за умови приїзду).    

 

Анкети, надіслані пізніше 1 березня 2014 року, Оргкомітетом розглядатись не будуть. Після отримання заявки електронною поштою, на Вашу електронну адресу буде надіслане підтвердження про участь в Олімпіаді. Заявку та анкету на паперових носіях учасники Олімпіади надають особисто під час реєстрації.

 

Оргкомітет Олімпіади запрошує до співпраці. Вищі навчальні заклади до 15 лютого 2014 р. можуть подати пропозиції щодо включення викладача з фінансового менеджменту до складу журі. Умовами включення є: 1) компетенція викладача з фінансового менеджменту; 2) звернення керівництва ВНЗ на адресу оргкомітету (електронну або поштову) про включення викладача у члени журі; 3) претендент на члена журі до 15 лютого 2014 р. повинен надіслати на електронну адресу оргкомітету варіанти завдань (ретельно підготовлену одну задачу та 5 тестових завдань) з алгоритмами розв’язання.

 



Інформаційний лист з додатками
Завантажити Переглянути онлайн