» » Міжнародна юридична науково-практична Інтернет-конференція «ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОДІЇ СУСПІЛЬСТВА ТА ДЕРЖАВИ У СУЧАСНОМУ ПРАВОВОМУ ПРОСТОРІ»

Міжнародна юридична науково-практична Інтернет-конференція «ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОДІЇ СУСПІЛЬСТВА ТА ДЕРЖАВИ У СУЧАСНОМУ ПРАВОВОМУ ПРОСТОРІ»

Дата: 24-01-2014, 15:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні юристи, науковці, колеги! Запрошуємо Вас до співпраці на Інтернет-сторінках Міжнародної юридичної науково-практичної Інтернет-конференції «ПРОБЛЕМИ ВЗАЄМОДІЇ СУСПІЛЬСТВА ТА ДЕРЖАВИ У СУЧАСНОМУ ПРАВОВОМУ ПРОСТОРІ», що відбудеться у лютому 2014 року. 

 

Участь у конференції дозволить Вам оприлюднити результати Ваших наукових досліджень, здійснити їх апробацію і одержати на них відгуки, обмінятися думками з фахівцями різних юридичних спеціальностей.

 

Надіслані Вами тези доповідей будуть розміщені на сайті у відповідних секціях конференції та стануть доступними для ознайомлення і обговорення кожному користувачеві світової мережі Інтернет у будь-якій країні.

 

Архівація та збереження матеріалів конференції, як Інтернет-ресурсу, забезпечує подальшу індексацію результатів Ваших наукових досягнень у пошукових системах, а активне анонсування Інтернет-конференції сприяє формуванню необхідного для Вас іміджу.

 

За результатами конференції буде виданий збірник матеріалів конференції, в якому знайдуть своє втілення думки та погляди усіх її учасників.

 

Напрями роботи конференції

 

1. Теорія та історія держави і права. Історія політичних і правових учень. Філософія права.

2. Конституційне право. Адміністративне право і процес. Фінансове право. Інформаційне право. Міжнародне публічне право.

3. Цивільне право і цивільний процес. Сімейне право. Трудове право. Право соціального забезпечення. Міжнародне приватне право.

4. Господарське право і господарсько-процесуальне право. Земельне право. Аграрне право. Екологічне право. Природоресурсне право.

5. Кримінальне право і кримінальний процес. Кримінологія та криміналістика. Кримінально-виконавче право. Судова експертиза.

6. Судоустрій. Прокуратура та адвокатура. Правоохоронні органи і правозахисні інституції.

 

Доповіді будуть розміщені на Web-сторінці за адресою: http://www.LegalActivity.com.ua



Інформаційний лист (укр.)
Завантажити Переглянути онлайн



Інформаційний лист (рос.)
Завантажити Переглянути онлайн