» » Ректор ТНЕУ прозвітував про проведену роботу перед трудовим колективом університету

Ректор ТНЕУ прозвітував про проведену роботу перед трудовим колективом університету

Дата: 19-12-2014, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сімнадцятого грудня в актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбулася конференція трудового колективу, під час якої ректор, доктор економічних наук, професор А. І. Крисоватий  представив звіт про роботу університету в 2014 році.

 

У звіті Андрій Ігорович детально проаналізував досягнення університету в науковій, навчальній, методичній, виховній і фінансово-господарській роботі. Зокрема йшлося про успіхи студентів і науково-педагогічних працівників, їхню участь у програмах обміну, наукових конкурсах, олімпіадах, проведення культурних заходів та акцій. Також ректор звернув увагу на міжнародну діяльність університету, мобільність викладачів і студентів та їхню участь у міжнародних освітніх проектах і програмах.

 

«Головним завданням колективу ТНЕУ, – наголосив ректор вищого навчального закладу, – є рівноправне входження до світового освітнього простору, документальною фіксацією чого має стати відображення нашого університету у міжнародних рейтингах вищих навчальних закладів. Найпрогресивніші методи навчання, сучасні інформаційні технології, вивчення новітніх принципів та методів управлінської діяльності сприяють формуванню у стінах університету освіченої, всебічно розвиненої особистості, здатної до постійного оновлення знань, професійної мобільності та швидкої адаптації до змін в умовах ринкової економіки.»

 

Також А. І. Крисоватий ознайомив делегатів конференції з результатами профорієнтаційної роботи, відзначивши активізацію докладених зусиль і досвід успішної співпраці зі загальноосвітніми закладами, підприємствами та установами.

 

Після обговорення, делегати конференції трудового колективу ТНЕУ одноголосно ухвалили звіт ректора вищого навчального закладу, висловивши довіру та високу оцінку його діяльності.