» » Студенти та працівники ТНЕУ вибороли перше місце у Agro IT Booster Hackathon

Студенти та працівники ТНЕУ вибороли перше місце у Agro IT Booster Hackathon

Дата: 21-09-2015, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Упродовж 18-20 вересня у м. Тернопіль відбувся Agro IT Booster Hackathon. Мета проведення заходу полягала  у створенні технологічних та поведінкових рішень, що дозволяли б аграрним підприємствам оптимізувати свою роботу та отримати прості та ефективні інструменти для вирішення поточних і стратегічних проблем. Програма Agro IT Booster Hackathon складалася із виступів спікерів, нетворкінгу, хакатону в форматі нон-стоп та ін. 

 

У ході дискусій організатори та учасники заходу неодноразово наголошували на тому, що в українських аграріїв та ІТ-компаній сьогодні є шанс створити унікальний бренд України як постачальника не тільки якісної сільськогосподарської продукції, а й ефективних ІТ-рішень для аграрного сектору.

 

Agro IT Booster Hackathon став унікальним досвідом командної роботи, що дозволив учасникам навчитися ефективно діяти під постійним тиском в обмежених часових рамках.

 

Серед 8 команд з усієї України, команда  під назвою «FarmFactor», представила проект розробки мобільного додатку, що дозволяє вводити оперативні дані на місці виконання сільськогосподарських робіт і передавати та зберігати їх в інформаційній системі 1С, і за результатами оцінки експертів та суддівської колегії виборола перше місце у Хакатоні аграрних інновацій.

 

Членами команди «FarmFactor» є працівники компанії JSSolutions:  випускник 2013 р. ФКІТ ТНЕУ Грищук Максим Олегович, аспірант ТНЕУ Стрілецький Микола Володимирович, студенти ФКІТ ТНЕУ Голубєв Владислав Віталійович, Долинюк Тарас Миколайович, Тимець Володимир Іванович, студент ФІС ТНТУ ім. І. Пулюя Рокош Михайло Михайлович;  науковий консультант команди – к.е.н, доцент кафедри міжнародних економічних відносин і міжнародної інформації ТНЕУ Яремко Зоряна Михайлівна.

 

Щиро вітаємо учасників команди із перемогою. Бажаємо нових творчих пошуків, цікавих проектів та успіхів!